Färgsprakande dansavslutning på Studio11

Nu är det sommarlov för alla dansare på Studio11, SVs dansverksamhet i Jönköping. Det blev en färgsprakande avslutning med sommartema. Bland deltagarna fanns såväl Matilde 4 år som Gunnel 83 år.

– Alla kan dansa är Studio11´s ledord och vi satsar mycket på att ha riktigt kompetenta ledare, som både är utmärkta pedagoger och bra förebilder för sina elever, säger Linda Fröding, verksamhetsutvecklare.

Nystartad dansstudio i SVs regi
Studio11 startade sin verksamhet på Rosenlund hösten 2015 och har i vår haft 15 grupper i dans – allt från barndans, dancehall, bollywood och balett till showdans, street och dambalett.

Linda Fröding och Emma Green, som är ansvariga för Studio11, har flera års erfarenheter av dansverksamhet och vet vad de vill med Studio11.

– Vi vet att det tar tid att etablera en ny verksamhet, men vi vet också att de elever som går hos oss får den bästa tänkbara undervisningen!

– Nu ser vi fram emot en höst med ännu fler grupper, ledare och elever.

Till avslutningsföreställningen kom mer publik än väntat och alla verkade nöjda och belåtna med det stora arbete alla deltagare och ledare lagt ner. Efter showen bjöds de på blomma och glass.

– Nu är det danssommarlov!

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.