Jesper Sagemar klar för Black Wings HC

Black Wings HC kan idag presentera Jesper Sagemar som fjärde och sista nyförvärvet inför säsongen 2016/2017.

Jesper kommer till oss direkt ifrån HC Dalens juniorverksamhet, en kille med både rätt ålder och inställning för vår förening. Som ni vet var ju truppen full, men vi hade ett undantag och det var ifall Jesper som är tvillingbror med redan presenterade nyförvärvet Sebastian Sagemar skulle bli frisk ifrån sina skador och hitta suget att spela hockey igen. Och lyckligtvis både för oss och för Jesper är han idag frisk från sina skador och därmed också ett bra tillskott in i Black Wings HC

Jesper som just fyllt 18 kommer att spela forward och han blir tillsammans med tvillingbrodern Sebastian de yngsta spelaren i Black Wings trupp 2016/2017.

Black Wings HCs General Manager Marcus Lyck säger följande om värvningen:

– Jesper var med i samma rekryteringsprocess som Sebastian men bad om lite mer tid att fundera, att han idag känner sig frisk och blivit klar för oss är en jättebra förstärkning för vår trupp och förening, men rätt ålder, rätt inställning och precis som sin bror en person man vill ha i en grupp. Ska bli ruskigt kul att få se båda tvillingarna Sagemar i Black Wings till hösten.

Jesper har valt att spela i tröja nummer 14.

Och där stänger vi truppen för kommande säsong, nu vill vi bara att sommaren går fort så vi snart får gå på is.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.