Tjuv försökte bryta upp köksdörr – blev skrämd

Mellan klockan 22.00 och klockan 04.00 har 60 polisärender upprättats på ledningscentralen i Jönköping. 5 personer har omhändertagits med anledning av sin höga berusningsgrad.

Tjuv blev skrämd i Ölmstad 

Polisen kontaktas av målsägandena, boende utanför Ölmstad, med anledning av att de vaknat av att någon försökt bryta upp köksdörren till deras bostad. När målsäganden ropade till, försvann gärningsmannen. Patrull har sökt gärningsmannen i området, men inte påträffat personen. En anmälan avseende försök till stöld är upprättad skriver Polisen.

Misshandel på Lundströms plats i Jönköping 

En man uppger att han blivit misshandlad och hotad, av en för honom okänd person, på en restaurang vid Lundströms plats. Patrull har tagit uppgifter för en anmälan avseende detta. Mannen, som är född 1985 och hemmahörande i Jönköping, skadades inte allvarligt i samband med misshandeln. Han uppgav att han hade ont i näsan och i tänderna. Han behövde inte uppsöka läkare under natten och ingen person är frihetsberövad misstänkt för brottet.

Väjde för katt Värnamo

Samtal inkommer ifrån en man född 1998 som uppgav att han fått väja för en katt med sin personbil och i samband med detta kört in i ett träd. Olyckan skedde på Nydalavägen. Mannen skadades inte i samband med olyckan, men fordonet fick bärgas ifrån platsen.   

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.