Linda Brevitz driva utvecklingen av supporterkulturen i HV71

HV71 anställer Linda Brevitz för att driva utvecklingen av supporterkulturen i HV71. – Vi vill ha en ännu tätare dialog med våra supportrar och samtidigt möta framtidens HV-fans i regionen”, säger Agne Bengtsson, klubbdirektör i HV71 på klubbens hemsida.

Linda anställs på deltid i en ny tjänst som ska driva utvecklingen av supporterkulturen i HV71 där hon kommer att bli en länk mellan föreningen och supportrarna.

– Vi har stort fokus på publiktillströmningen. En tät dialog med våra supportrar, medlemmar och övrig publik är oerhört viktig, samtidigt som vi måste möta framtidens HV-fans och ge dem rätt väg in i supporterkulturen. Där ser vi bland annat hur klubbarna i fotbollsallsvenskan varit framgångsrika. Vi har fört en diskussion med NBS om detta och de, liksom vi, är övertygade om att denna satsningen är rätt, säger Agne Bengtsson, klubbdirektör i HV71.

Linda Brevitz har en bakgrund med bland annat sex år som ordförande i North Bank Supporters. Nu kommer uppdraget bland annat innebära att bredda intresset för HV71 i regionen och möta framtidens HV-supportrar som ska sjunga på ståplats.

– Det ska bli fantastiskt roligt. Att få arbeta med supporter- och läktarkultur tillsammans med NBS är något som står mig väldigt varmt om hjärtat, säger Linda Brevitz.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.