Simon tar större kliv

JIK kan gladeligen presentera att man lyfter ännu en av sina unga talanger från sin ungdomsverksamhet, nämligen Simon Hedin som noterades för ett Hattrick under SM-Finalen i JAS, när JIK åter igen blev Svenska Mästare!  

Huvudtränare Niklas Pålsson kommenterar

– Simon är en väldigt mogen spelare som har näsa för mål, hans rörelsemönster gör att han skapar yta för andra och är så gott som alltid spelbar!

– Redan under föregående säsong så tillhörde Simon vår träningstrupp och fick då också möjligheten till spel även om det var begränsat. Under dessa tillfällen visade han prov på hög offervilja och bra spelförståelse något som jag är helt säker på att vi kommer få se mycket av i år med tanke på vilken otroligt bra försäsong som Simon gjort!

Sportgruppens Alexander Tavs kommenterar

– Simon är en hårt arbetande forward som gör allt för laget. Det ska bli mycket intressant att följa hans kommande säsong då han hade en enormt intressant utvecklingskurva under fjolåret och nu har ökat sin fysiska status rejält!

– Jag tror stenhårt på Simon!

Simon Hedin kommenterar själv känslan att ta klivet upp och vad som kännetecknar honom på planen, samt förväntningarna för säsongen 

– Känns otroligt roligt och spännande att få chansen att vara med från början och slåss om platserna. 

Det som kännetecknar mig på planen är väl främst mitt hårda slit och förmågan att röra mig i de öppna ytorna, och när jag har tur noteras jag även för ett o annat poäng i protokollet.

Förväntningarna på säsongen är väl framförallt att dels försvara vårt SM-guld i JAS, och även jobba hårt för att få chansen att bidra till ett avancemang upp till SSL i Herrlaget!

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.