Här är hemmahoppen i Luciaracet

Hemmaklubben har flera förare med i seniorklassen som säkert vill vara med och slåss om förstaplatsen i partävlingen.
Andreas Johansson/Johanna Hultenius som båda var i final förra året i andra par kör i år tillsammans och tror på framgång.
Amanda Johansson/Michael Johansson är säkert revanschsugna då de efter en fin inledning förra året hade en bil som inte vill ställa upp hela tävlingen.

Från klubben kommer även Johanna Rydbeck som kör med Fredrik Johansson (Norrahammars MK)och Mattias Eskilsson som kör med Anneli Steen (Skillingaryds MK)

Det är 31 seniorpar och 5 juniorpar som är anmälda till årets tävling, vilket är något färre än vanligt till den populära tävlingen. Någon brist på underhållning lär det inte bli då det ändå är många otroligt duktiga förare som kommer till start.

Segrarna från 2014 Elin Forslöv/Andreas Pettersson (Skepptuna MK) kommer säkert att bli svåra att köra ifrån i år också liksom Camilla Wernersson/Ulf Eriksson (Lidköping/Oskarshamn) som är ett välmeriterat par. Ulf som vunnit luciaracet 3 år i rad med en annan ”Lucia”.

I juniorklassen tror vi hemmaklubben har stora chanser med sin enda representant Emil Hultenius som kör i par med Ida Holmberg (Östernärkes RMC). Emil som vunnit flera stora tävlingar i år och dessutom är Smålandsmästare junior vill säkert avsluta juniortiden på bästa sätt.

9:30 på Lördag kör tävlingen igång och sista omgången ca 12:30.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.