Prisad Grön Legend hade hoppats på ett bättre slut

Innan matchen hedrades han som en Grön Legend för över 300 spelade elitmatcher i Allsvenskan och Superettan.

Matchen började också bra för Fredric Fendrich i J-Södra då han slog passningen till Tommy Thelins 1–0, men till slut blev det förlust med 1–2 mot Örebro i den allsvenska fotbollen.

– Det var ett bra löp av Tommy och en hygglig boll från mig. Vi svarade för en bra prestation de första 20-25 minuterna. Sedan gav vi bort initiativet lite. Tyvärr, matchade vi inte riktigt deras tempo resten av matchen.

Fredric började sin fotbollsbana i Hallby, men som elvaåring lämnade han för J-Södra och nu är han en Grön Legend.

  Jag känner så klart en otrolig stolthet att det blivit så många matcher i den klubben som man älskar och har vuxit upp i.

Givetvis hade Fendrich hoppats på att den här minnesvärda kvällen, när han fick motta priset för alla sina matcher, skulle slutat på ett bättre sätt.

– Det är skittråkigt. Vi får gå vidare, det är det som är så kul med fotboll att det hela tiden kommer nya matcher. Vi gick för tre poäng, fick noll. Det är så klart tråkigt. Nu är det full fokus mot Elfsborg som gäller.

FAKTA:

Grön Legend. Vid 300 spelade matcher kommer dessa spelare fr. o. m. hösten 2017 vara namngivna på det som benämns Gröna Väggen på Stadsparksvallen. I samband med att Gröna Väggen sätts upp kommer även spelare som inte är aktiva idag men spelat över 200 matcher för Jönköpings Södras a-lag att namnges.

ALLT OM J-SÖDRA – GÅ TILL VÅR J-SÖDRA-SIDA

LÄS OCKSÅ: STRANDBERG: UPPRYCKNINGEN RÄCKTE INTE TILL POÄNG

FÅR J-SÖDRA REVANSCH MED DET HÄR LAGET?

Missa inga lokala sportnyheter – ladda ned Sport JKPG:s app! 

HÄR LADDAR DU NED APPEN TILL IPHONE

HÄR LADDAR DU NED APPEN TILL ANDROID

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.