MUF stöttar Maling Wengholm som RSO

Moderata Ungdomsförbundet i Jönköpings län är positiva till nomineringen av Malin Wengholm till att efterträda Håkan Jansson som regionstyrelsens ordförande.

Den nya organisationen som nu är på plats kräver en driven och engagerad Moderat som sätter regionens bästa i sitt dagliga arbete. Malin är just en sådan kandidat som med sin bakgrund som regionråd har god kunskap i organisationen och vi som haft förmånen att vistas kring Malin vet om att hennes driv är otömbart.

Från vår sida är vi mycket positiva till att Malin Wengholm nu föreslås bli ny ordförande i regionstyrelsen. Hon har hög arbetskapacitet och visioner för framtiden. Vi tror att hon kommer vara mycket uppskattad hos väljarna, även i den yngre generationen, säger Jonas Ericson, distriktsordförande Moderata Ungdomsförbundet i Jönköpings län.

Region Jönköpings län står inför ett antal utmaningar de kommande åren där vi bland annat kommer behöva trygga vår kompetensförsörjning och ta tillvara på den tillväxtvåg som väntar länet. Därför är vi trygga med om Malin får regiongruppens förtroende att efterträda Håkan.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.