Shahram Behrouz blir ny ombudsman för SSU i Jönköping

 Han har bland annat varit ordförande för SSU Karlskrona och under valet 2014 lyckades Behrouz bli en av landets få 18-åringar som lyckades få en ordinarie plats i kommunfullmäktige.

– Jag kom från en fantastisk skärgårdsstad till ett Jönköping som har mycket att erbjuda. Det är en vacker stad med stora ambitioner. Jag är stolt över valet att engagera mig politiskt och Jönköping är en stad som öppnar upp dörrar för många möjligheter; säger Shahram.

SSU Jönköpings län har stora ambitioner och har utvecklats med en medlemstillströmning i rekordfart. Valsegern och det goda arbetet som regeringen gör ger våra ungdomar tro och hopp inför morgondagen. Det politiska engagemanget är viktigare än någonsin och att mobilisera fler ungdomar till att engagera sig politiskt anser Behrouz vara en viktig prioritering.

– Jag är oerhört peppad och glad över att få jobba som ombudsman för detta fantastiska SSU-distrikt. Nu påbörjar vi arbetet och förbereder oss noggrant. Vi har stora utmaningar att ta oss an. Vid min sida har jag många engagerade SSU:are, säger Shahram.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.