HC Dalen ett lag med stort hjärta

Dalen spelade med ett stort hjärta i den här matchen. Pelle Gustafsson är en stor ikon inom ishockeyn i Småland. Jag gillar hans filosofi och tänk. Hans defensiva kompetens är mycket stor. Jag tror han blir utmärkt som tränare för Norrahammarslaget.

Dalen har många stora profiler den här säsongen som Tor Immo, Julius”Selle”Larsson, Adam Bengtsson & David”Tuppen”Fredriksson Laget har en mycket stark förstafemma. Tyringe ställde ett ungt lag på isen och cirka 10 nya spelare.

Enligt representanter från media i Skåne kommer det ta tid att spela ihop laget. Jag vill ge Tyringe beröm för sin första period samt lagets inställning att ”kriga” hela vägen. Efter matchen var det stor glädje i Dalens omklädningsrum. Laget framför jaget är en enormt viktig princip.

I Dalens serie finns det flera favoriter såsom Troja/Ljungby, Kallinge-Ronneby och Västervik. Mitt huvudtips är dock Troja/Ljungby. Jag frågade spelarna om målsättningen på detta svarade de unisont topp sex.

Närmast väntar två bortamatcher. Topp tre just nu: Västervik, Troja/Ljungby, Helsingborg och Dalen. Dalen och Helsingborg på delad tredje plats. Jag tror på Norrahammar och HC Dalen.

Daniel Thörner
Daniel.thorner@jmini.se

Missa inga nyheter! Gilla och följ Jmini.se på Facebook

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.