Barnarp vann i hemmapremiären

I slutet av matchen låg Barnarp under men vände och vann. Fredrik Hjalmarsson avgjorde med bara dryga halvminuten kvar av matchen.

Barnarp IF förlorade förra helgen seriepremiären borta mot Borås och var givetvis revanschsugna i första hemmamatchen i Norrahammars sportcenter.

Första perioden slutade oavgjort 1-1. Barnarps målskytt var Daniel Jönsson som kom till Barnarp från Värnamo till den här säsongen.
I andra perioden ryckte Barnarp ifrån till en tvåmålsledning till 3-1. Målskyttar Fredrik Hjalmarsson som gjorde sitt första av två mål och Anton Fridh. Men innan andra perioden var över hade Mölndal gått ikapp till 3-3.

I tredje perioden var det Mölndal som nätade först och man tog ledningen för andra gången i matchen efter att man ledde med 1-0. Nästan två minuter senare kvitterade dock Viktor Sandblom. Men Mölndal tog återigen ledningen i matchen när Jim Johansson tryckte dit 4-5 efter 9.15.

Barnarp jagade en kvittering och 17.12 kom den när Fredrik Ljung stänkte upp den i bortre när Barnarp hade fem sekunder kvar i numerärt överläge. 17.36 fick Mölndal återigen en utvisning och Barnarp hade ett gyllene tillfälle att avgöra matchen. Och det gjorde man. Med 34 sekunder kvar petade Fredrik Hjalmarsson in bollen som betydde 6-5.

Mölndal tog ut målvakten men det hjälpte inte. Barnarp tog sin första seger i innebandyettan i hemmapremiären.

Éric Moreau

Missa inga nyheter! Gilla och följ Jmini.se på Facebook

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.