Katastrofmatch för HV71

Första perioden: Böljande spel båda lagen skapar en hel del chanser. Bobby Butler avlossar ett riktigt bra skott som Erik Ersberg räddar. Efter 11.54 gör Erik Ersberg en akrobatisk räddning. 1-0 till Modo genom Peter Öberg framspelad av Carl Grundström tiden var 15.49. HV71 har tagit ett par onödiga utvisningar på Ryan O’Byrne och Mattias Tedenby. Modo leder rättvist med 1-0. Plus i HV till Mattias Tedenby och Erik Ersberg.

Andra Perioden:
Bobby Butler kommer bli extremt viktig den här vintern för Modo Hockey. 2-0 till Modo genom Byron Ritchie framspelad av Victor Olofsson och Dennis Persson tiden var 21.24. Ett riktigt snyggt mål av Byron som går högt i ena krysset. HV71 spelar på tok för passivt. 3-0 till Modo genom Per-Åge Skröder framspelad av Albin Carlson tiden var 28.38. Erik Andersson drar på sig en onödig utvisning för puckout. Modo har ytterligare ett skott inne men avblåst för spelare i målgården. 4-0 till Modo i powerplay genom Maxim Lapierre framspelad av Bobby Butler tiden var 35.45. Modo spelar ut HV71 totalt i andra perioden. HV71 hänger inte med i Modos tempo. 5-0 till Modo genom Kyle Wilson framspelad av Dennis Persson och Carl Grundström tiden var 39.19. Andra perioden var ett riktigt bottennapp för Jönköpingslaget. Riktigt dåligt försvarsspel av HV71. Katastrofalt var Mattias Tedenbys analys av matchen så här långt.

Tredje perioden:
Erik Ersberg går ut och in kommer Fredrik Pettersson-Wentzel.  Mattias Tedenby har inlett den tredje perioden rejält piggt och fixar fram ett powerplay för 036klubben. Men Modo fixar boxplayet galant. Riktigt nära 6-0 men Fredrik Pettersson-Wentzel räddar situationen med ett snyggt ingripande. HV71 fortsätter spela utan intensitet och energi. Byron Ritchie får en rejäl smäll i en närkamp med Anton Bengtsson som leder till en svår skada för Byron Ritchie. Fredrik Pettersson-Wentzel tvingas till ett bra ingripande efter skott av Dennis Persson i Modo Hockey. Modo vinner matchen klart och helt rättvist med hela 5-0.

Daniel Thörner
Daniel.thorner@jmini.se

Missa inga nyheter! Gilla och följ Jmini.se på Facebook

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.