Habo Wolley möter Vingåker på hemmaplan

I Elitseriens andra omgång tar Habo Wolley på söndag emot Vingåkers VK på hemmaplan. 

Vingåker inledde säsongen med en 1-3-förlust bort mot Sollentuna i den första omgången och är säkerligen sugna på att plocka hem säsongens första poäng.

Habo Wolley förlorade förra helgen och ser fram emot en ny chans att spela hem tre poäng på söndag. För motståndet står Vingåkers VK, ett lag som i år innehåller två litauer, en engelsman samt förra årets Habo-spelare Axel Qvarnström.
– Vi gjorde en blek insats i söndags och vill verkligen visa upp ett bättre spel denna helg. Vingåker har ett starkare lag i år än förra året med ett antal importer, så en bättre prestation av oss är ett måste om vi vill komma ifrån matchen med poäng, säger huvudtränaren Martin Andersson.’

Försvarsstark motståndare
Vingåker förlorade premiären med 1-3 på bortaplan mot Sollentuna men visade upp ett starkt försvarsspel och ett spel som bygger på mycket energi, något som kommer att bli viktigt för Habo att matcha på söndag.
– Vi måste komma upp i samma energinivå och samma slit i försvar som dem, annars kommer vi att få det jobbigt, fortsätter Martin Andersson.

Fortsatta skador i laget
Dessvärre dras laget fortfarande med skadebekymmer samtidigt som ett par spelare inte hunnit bli spelklara i dagsläget.
– Vi har fortfarande ett par spelare som dras med skador och det är osäkert om de kan spela på söndag, dessutom har vi fortfarande inte fått två av våra nya utländska spelare spelklara vilket givetvis inte är en optimal situation. Det positiva är dock att andra får chansen att gå in och visa upp sig och jag är övertygad om att vi, oavsett vilka vi ställer på plan, kommer att göra en betydligt bättre match än i söndags och plocka hem säsongens första poäng, avslutar Martin Andersson.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.