Emil Stille inför Åstorp/Kvidinge hemma

Efter en lång turné där vi betat av 4 raka tippade topplag och där ingen av matcherna spelats i D-hallen ska det nu bli otroligt kul och inspirerande att återigen beträda D-hallens matta. Det är här vi tränar under veckorna och det är här vi känner oss som mest bekväma med all rätt.                             

Efter en väldigt bra start har vi nu fått ge oss 3 matcher irad. Vi har mött bra lag så det är inget att säga om. Tycker trots att vi inte gjort några jättematcher har vi likväl varit med i alla matcher och det känns bra att ha med i ryggen.

Tyvärr har de gått väldigt mycket förkylningar och sjukdomar dom senaste veckorna och de har även fortsatt denna veckan vilket gör att träningarna blivit lite lidande men vi är fast beslutna om att visa upp en bra innebandy denna lördagkväll.

För motståndet står Åstorp. Ett lag som samlat ihop 5 poäng hittills, precis som oss har dom dock mött väldigt mycket tippade topplag där det varit jämna matcher hela tiden. Så det är inget snack om att det är ett bra lag vi möter. 4 killar med i den nya U19 truppen samtidigt som dom har en 3-4 gubbar som spelat i SSL med FC Helsingborg visar att dom har en bra mix i laget. Joakim Rosengren sticker enligt mig ut mest, en otroligt spelskicklig back.

Tillbaka till det egna laget så går de som sagt förkylningar än men förhoppningen  är att vi ska kunna rulla på 3 framåt som vi vill. Spelare som Tobias Anner och Philip Wiktorsson kommer garanterat vara sugna då dom missade förra matchen för att skriva högskoleprovet. Överlag är jag övertygad om att ni kommer se ett hungrig lag som tar vara på att få spela hemma i D-hallen igen!

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.