Säsongens första av totalt 3 derbyn är här för Östra SK

Säsongens första av totalt 3 derbyn är här. Hovslätts IK står för motståndet och det kommer att bli en jämn och tuff kamp mellan två väldigt talangfulla lag.

Två lag som känner varandra utan och innan där taktiska detaljer kommer att bli mindre avgörande utan det laget som kan hålla nerverna i styr kommer gå vinnande ur denna match.

Hovslätt som börjat säsongen bra och är såhär långt obesegrade efter ordinarie tid med 2 vinster och en oavgjord. Vi själva känner att vi såhär långt inte kommit upp i nivå, vi har förlorat mot seriens kanske två bästa lag i Sävsjö och Vöikers men gav dem inte riktigt en match, kommer nu ifrån ett uppehåll på två veckor och har med oss en väldigt god känsla efter att ha vänt 0-4 till 5-4 mot Craftstaden borta i föregående match.

Samtidigt har Hovslätt haft ett längre uppehåll och har säkert gnuggat en hel del detaljer i sitt spel.

Spelare att hålla koll på i hemmalaget är nummer 17 Johanna Jäderland, 21 Cajsa Mattlin och 13 Sophie Janeman som stundtals varit briljanta. I bortalaget får man hålla ögonen på nummer 5 Cajsa Elm och 40 Moa Jakobsson båda födda 99 som tillhör Smålands mycket skickliga och framgångsrika Distriktslag.

Rasmus Bernhardsson

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.