Tung förlust för HV71

Första Perioden:
Jätteläge för HV71 och Anton Bengtsson men Bernhard Starkbaum gör en snygg räddning. HV71 gör en mycket stark inledning i den första perioden. 0-1 genom Kevin Stenlund efter en makalös soloprestation framspelad av Kristofer Berglund tiden var 08.18. Brynäs första kedja har ett riktigt starkt tryck mot HV-kassen.

Pontus Westerholm har ett riktigt bra läge men Fredrik Pettersson-Wentzel räddar. HV71 drar på sig en utvisning 2 minuter med cirka 3 minuter kvar. HV71 drar på sig ett lagstraff 2 minuters utvisning. HV71 inledde klart bäst men Brynäs arbetade sig mer och mer in i matchen. Skotten var 7-4 till HV71.

Andra Perioden:
Brynäs inleder klart bäst och skapar en hel del lägen. Mattias Tedenby helt fri men blir nerdragen av Anssi Salmela som blir utvisad 2 minuter. Jesper Ollas kvitterar till 1-1 efter ett riktigt snyggt mål mellan benen på Chris Campoli och in i bortre hörnet av målet tiden var 27.31. Brynäs tar över mer och mer i den här matchen.

Rejält imponerad av Nick Johnson, Anton Rödin och Greg Scott. Utvisning för HV71 genom Martin Thörnberg 2 minuter. Jätteläge för Mattias Tedenby men Bernhard Starkbaum räddar med masken.

Tredje Perioden:
Pontus Westerholm fortsätter att skapa oreda i HV71:s försvar.  Både Jesper Ollas och Anssi Salmela har varsitt jätteläge för Brynäs. Erik Christensen i HV71 slänger sig och räddar pucken. Brynäs drar på sig en utvisning den här gången är det Jacob Blomqvist. Strålande spel i powerplay av Mattias Tedenby och Erik Christensen.

Anssi Salmela lägger pucken mot mål och det blir riktigt farligt framför Fredrik Pettersson-Wentzel. Jätteläge för Nick Johnson men Fredrik Pettersson-Wentzel gör en jätteräddning. Matchen slutar 1-1 efter fulltid.

Förlängning:
Bra läge för Anton Bengtsson men Bernhard Starkbaum räddar. Friläge för Kristofer Berglund men Bernhard Starkbaum räddar. Erik Christensen skjuter HV:s femte skott på mål i förlängning.  Brynäs avgör med sitt 2-1 mål genom Marc Zanetti framspelad av Anton Rödin.

Brynäs vinner matchen med 2-1. HV71 gör en bra bortamatch men förlorar den här matchen. 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.