Viktor Rönneklev förlänger med J-Södra

Två av föreningens kulturbärare, Fredric Fendrich och Viktor Rönneklev, har skrivit på nya kontrakt med föreningen. – Det är fantastiskt kul att två killar från bygden väljer att följa med på den allsvenska resan, säger Andreas Jankevics i ett pressmeddelande.

Fredric Fendrich är i det närmaste en institution i J-Södra. Uppflyttningen till a-laget skedde redan 2004 och efter spel i division II och Superettan är det nu dags för spel i Allsvenskan för ”Fidde”. Från föreningens sida tycker vi att det är fantastiskt roligt att Fredric har valt att stanna. Efter 257 matcher i Superettan är det också synnerligen välförtjänt att det äntligen blir spel i Allsvenskan. Kontraktet är skrivet på tre år.

Bankeryds SK-fostrade Viktor Rönneklev går in på sitt femte år i klubben 2016. Kommande år blir Viktors tredje i Allsvenskan, de två tidigare har han representerat IFK Norrköping. Med sin spelförståelse och sitt uppoffrande spel har Viktor blivit en publikfavorit på Stadsparksvallen. Föreningen är mycket glada att Viktor har valt att fortsätta sin karriär i den gröna tröjan. Avtalet är på ytterligare ett år.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.