Tabergsdalen TK besegrade Näsbypark

På söndagen var det dags för den sjätte omgången i årets Elitserie. Det blev återigen en hemmavinst för Tabergsdalen som besegrade Näsbypark med 5-1.

Näsbypark var tvungna att vinna idag för att fortsättningsvis vara med i kampen om spel i nästa års elitserie – så det låg en anspänning i luften i det inledande dubbelspelet. De båda lagen vann varsin match. Caroline Rohde-Moe/Malene Helgö övertygade och vann i raka. Paret Anna Hermann/Emma Milicevic fick ge sig i två raka set efter att dock haft sina lägen i första set. Således 1-1 inför singelspelet.

– Idag levererade verkligen alla i singelspelet, säger coachen Ankido Marko. Caroline Rohde-Moe, Malene Helgö, Emma Milicevic och Alexandra Viktorovitch vann alla i raka set. – Mycket imponerande, tyckte coachen Pontus Larsson som också gläds åt att laget minst nu blir fyra vilket innebär att man garanterat får fyra hemmamatcher även nästa år.

– Återigen bidrar publiken med bra stöd till våra hemmaspelare, fortsätter Pontus. Nu återstår det en bortamatch mot serieledarna Fair Play Malmö på tisdag för Tabergsdalen.

fakta

Caroline Rohde-Moe – Anette Munozova 6-2, 6-4

Malene Helgö – Valeria Gorlats 6-1, 6-3

Emma Milicevic – Enni Zander 6-2, 6-2

Alexandra Viktorovitch – Jennie Brobeck 6-1, 6-1

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.