Två nya damspelare klara för Mariebo IK

Rebecka Christensson och Frida Johansson, två toppspelare från andra div1 lag.

Rebecka Christensson, som senast spelade i IK Rössö från Uddevalla, flyttar nu till Jönköping pga av studie. IK Rössö som kom på 2:a plats senaste säsongen. Rebecka har nu skrivit 1- årskontrakt med Mariebo IK, och hon tror att det kommer bli en lärorikt år som kommer med bra tränare och bra stämning i laget.

Frida Johansson, som spelade i serierivalen Böljan IF 2015, som han var i 3 år. Frida flyttar till Jönköping för att också studera på Högskolan. 
Frida Johansson har en stor vilja på planen och ser Mariebo IK som ett bra alternativ för hennas fotboll.

Vidare på presskonferensen presenterades Fanny Tallberg och Therese Hagbygn som skrivit nytt 1 årskontrakt med Mariebo IK.

En ytterligare kraft inom ledarstaben presenterades, nämligen Adam Gibbs som blir ansvarig för div2 laget. Adam som jobbar med fotbollsakademin och finns på Sanda gymnasiet fotbollslinjen. 

Vi kommer att ta in ytterligare spelare inom kort, men inte så många att vi inte kan ge dom speltid, säger Roald Carlstedt.
Vi hade en bra trup inför 2015 års säsong, men vi tappade flera spelare pga studier, jobb på annan ort, så nu ser vi till att ha en stabil trupp inför 2016.

Mariebo IKs damer siktar på att ”Gå hela vägen upp” till Damelit- serien.

PeaX Svensson

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.