Habo Wolley tar emot Falkenberg

Idag är det återigen dags för match för Habo Wolley, denna gång tar man emot Falkenberg hemma i Habo Sporthall. Laget hoppas kunna bygga vidare på det spel man presterade första halvan av matchen mot Örkelljunga i lördags.

Habo spelade så sent som i lördags hemmamatch mot Örkelljunga, men redan imorgon är det dags igen. Denna gång står det senaste decenniets gigant Falkenberg för motståndet.
– De har en mindre trupp i år än de brukar, men laget håller högsta kvalitet på alla positioner, så vi kommer att behöva komma upp i en hög nivå i denna match, säger Habos tränare Martin Andersson i deras nyhetsbrev.

Servemottagningen blir viktig
Hemmalaget hade vilodag igår, men tränar idag för att förbereda sig för matchen.
– Vi presterade helt ok i första halvan av matchen senast, men imorgon måste vi se till att hålla den nivån genom hela matchen. En grund i det är att vår servemottagning håller hög kvalitet matchen igenom och den kommer vi att slipa på idag, fortsätter Martin Andersson.

Revanschsuget Habo
Habo kommer till spel med fullt lag, sånär som på Oscar Hult som fortfarande inte är helt kurant efter sin fotskada. Laget är revanschsuget efter lördagen och vill visa att man kan plocka poäng mot topplagen.
– I våra bästa stunder spelar vi bra volleyboll och pressar topplagen, kan vi göra det under en längre period imorgon är jag övertygad om att vi har en god chans att få med oss säsongens första poäng på hemmaplan, avslutar Martin Andersson.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.