Ren vinst för idrotten- Idrottsvinsten expanderar

Ångrar du att du inte köpte förra årets häfte där du kunde ta del av erbjudanden att utöva nya och spännande sporter eller där du kunde köpa det där idrottsplagget till en bättre pris. Lugn, 2016 års Idrottsvinst är maffigare och har betydligt fler användbara erbjudanden. Allt för att idrottsföreningarna ska kunna överleva. 

Idrottsvinsten släpptes för första gången i fjol och det blev snabbt populärt. I år lägger Drazen David Crnoja och Jonatan Hentzel en extra växel och häftet har fått allt fler sidor fullt med erbjudanden.
– Det är ett bättre häfte, dels för att fler företag och idrottsföreningar har nappat på koncepter och ger oss möjlighet att sälja mer, förklarar Drazan.

Upplev och utöva
Häftet vid namn Idrottsvinsten fungerar precis som Restaurangchansen, häftet som har använts flitigt under de senaste åren. Skillnaden är i stort sätt bara att erbjudande i detta häfte ger dig möjlighet att utöva och uppleva olika former av idrott.
– Idrottsvinsten finns till för att få flera att gå på idrottsevenemang och för att upptäcka nya sporter.

Chans att tjäna storkovan
Häftet köper du för 200 kronor, varav 50 procent går till idrottsföreningen som säljer det.
– Förra året samlade KFUM in 40 000 kronor på att sälja Idrottsvinsten och det säljs för att idrottsföreningar ska få in en summa pengar för att investera i klubben eller genomföra en aktivitet. 

Hjälper andra
Köper eller beställer du häften från Idrottsvinstens webbshop, går 100 kronor till välgörande ändamål.
– Använder du alla erbjudanden som finns i häftet sparar du 30 000 kronor.

Win Win
Alla kuponger ger dig någon form av förmån. Du kanske behöver nya skor, ja då finns det flertalet butiker som ger dig en viss procents rabatt. Eller så kanske du vill besöka ett spa eller gå på en match, då finns det chans att gå två och betala för en.
– Vi vill att fler ska komma till arenorna och själva idrotta och sporta mer. 

Började i Örebro
Konceptet med Idrottsvinsten kommer från Örebro och efter det har andra städer hoppat på idén att göra detsamma.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.