Habo Wolley tar emot Sollentuna

I sista matchen före juluppehållet tar Habo Wolley på söndag emot Sollentuna. Gästerna ligger på femte plats i serien efter flera imponerande segrar, framförallt på hemmaplan, mot topplag. Matchen är också speciell då Habo Wolley gör en insats för canceforskningen, inträdet till matchen är frivilligt och samtliga intäkter går till fonden ”Volleyboll mot cancer”.

Habo Wolley spelar på söndag sin sista match innan jul och man gör det på hemmaplan mot Sollentuna. Hemmalagets tränare ser positivt på chanserna att knipa säsongens andra seger.
– Sollentuna har gjort en mycket bra höst i serien och har slagit flera topplag, men segrarna har mestadels kommit på hemmaplan. Nu när vi är i vår hall hoppas och tror jag att vi kan visa vilken potential vi har i detta lag och ta hem de tre poängen, säger Martin Andersson.

Viktigt att våga vinna
Ska hemmalaget knipa en seger kommer det vara viktigt att lyckas hålla en hög nivå över längre perioder och framförallt kunna avgöra när lägena ges menar Habos tränare.
– Jag är övertygad om att vi har spelet för att slå ett lag som Sollentuna, men ser man till förra matchen mot Södertälje så klarade vi mentalt inte av att avgöra när vi hade chansen. Jag hoppas att vi lärde oss mycket av det och att vi ser en skillnad där till denna match.

Insamling till ”Volleyboll mot cancer”.
Utöver själva matchen kommer Habo Wolley även att göra en insamling till förmån för ”Volleyboll mot cancer”.
– Fonden startades av Stefan ”Stiffe” Bernholm som dessvärre själv gick bort i cancer förra året. Vi väljer att erbjuda vår publik frivilligt inträde till matchen och skänka de intäkter vi får till fonden. Förhoppningsvis kommer det många som också är villiga att betala mycket för att se på matchen och bidra till fonden. Utöver inträdet kommer även spelartruppen samt styrelsen att skänka 10 kr per åskådare, så för varje person som kommer bidrar vi med ytterligare 20 kr till kampen mot cancer, avslutar Habos tränare Martin Andersson.

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.