J-Södra tecknade nytt avtal: ”Vi avslöjar inte summan”

Avtalet utökas tack vare J- Södras avancemang till Allsvenskan enligt föregående års kontrakt. Detta ger återigen en synlig prägel från Volkswagen/Atteviks under och omkring matcherna. Företagens logotyper kommer därmed för kommande säsong också prägla föreningens matchdräkter.
– Det är mycket glädjande med kontinuitet på sponsorsidan där ett företag som Volkswagen/Atteviks är med oss för sjunde året i rad i en betydande stöttning. Vi är mycket glada och tacksamma med vad det innebär för föreningen, säger Sune Lantz.

Bilmärket som stöttar fotboll
– Volkswagen är det koncernmärke i vårt bilprogram som stöttar fotboll. Genom Volkswagen har vi för sjunde året i rad fått möjlighet att stötta J-Södra och det är naturligtvis både roligt och bra för Atteviks och J-Södra lokalt fortsätter Atteviks VD Dan Jonsson att säga.
– Vår ambition är att stötta kulturliv och den lokala föreningsverksamheten så mycket som vi bara kan för vår storlek av plånbok. Sponsringen till Jönköping Södra är Atteviks klart största satsning någonsin. Vi har ju följt J-Södra nu för sjunde året i rad i satsningen mot Allsvenskan och det har hela tiden varit en självklarhet för oss att vi skall vara med även då målsättningen infriades med spel i Allsvenskan.

Ljuvliga matcher på vallen
– Som storsponsor hoppas vi på att få uppleva riktigt härliga matcher på Stadsparksvallen mot stora lag som Malmö FF, IFK Göteborg, IFK Norrköping och AIK. Vi är glada för att kunna bidra till denna glädje inte minst för föreningen och alla fotbollsintresserade i regionen avslutar Atteviks VD Dan Jonsson med att säga.

Atteviks och J-Södra fortsätter sin ambition med att stärka föreningen mellan det tyska bundesliga laget VFL Wolfsburg och J-Södra på olika plan.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.