Bekräftat för Jmini: Sverigeettan och affischnamnet Elias Ymer till Jönköping

Sverigeettan och Sveriges största tennisprofil Elias Ymer är klar för den prestigefyllda Challenger-turneringen, som spelas i Jönköping den 7-13 mars i år. Det skriver den ansedda tennisbloggen Challenge.

– Jag ser fram emot den och tror att det kommer att bli ett riktigt starkt startfält säger Ymer till bloggen och fortsätter: 

– Det är många bra utländska spelare som säger att de funderar på att ställa upp. För de som spelar Davis Cup blir det ont om tid att ställa om till kvalet i Indian Wells och då är Jönköping kanske ett bättre alternativ för dem.

Uppgifterna om att Elias Ymer är klar bekräftas av Martin Claesson, arrangör och tournament director av turneringen, när Jmini.se ringer upp honom.

– Det är såklart jätteroligt. Det är grymt bra att ha med Sveriges bästa tennisspelare i turneringen, men detta är bara första steget mot att få ett startfält i toppklass.

Kan du berätta vilka fler namn ni har på gång?

– Nej, inte i dagsläget. Men jag kan säga så mycket som att vi jobbar på att få de bästa juniorerna i världen till tävlingen, säger Martin Claesson till Jmini.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.