Vinst och mål direkt av nyförvärvet

Mullsjö gästade på söndagseftermiddagen Sirius i Fyrishov. Det blev en stabil vinst för Mullsjö och nyförväret Daniel Hernandez presenterade sig med att göra två mål.

Efter tre förluster i rad lyckades Mullsjö vända den negativa trenden förra veckan med en vinst mot Gävle. Igår följde man upp den vinsten men en komfortabel seger mot Sirius. Mullsjös tränare Mikael Hill menade att det var en blytung vinst.

– Med tanke på hur tätt det är i tabellen så var det en blytung vinst, säger Mikael Hill till Mulljö AIS hemsida.

Mullsjö inledde bäst och hade ledningen med 6-3 efter två perioder. Efter två snabba mål av Sirius i början av tredje perioden lyckas ändå Mullsjö knyta ihop säcken och till slut vinna med 10-5.

Glädjande var att Mullsjös nyförvärv Daniel Hernandez från Balrog gjorde två mål i sin SSL-debut och Mikael Hill var nöjd med Hernandez.

– Kul för Daniel att leverera direkt och kunna spela lite mer avslappnat. Man ska komma ihåg att det här var hans första match i SSL och att han träffade laget för första gången vid 11:45 idag när vi plockade upp honom i Södertälje. Killen bidrar med speed, teknik och ett riktigt vasst skott och kan förhoppningsvis fortsatt bli ett utropstecken för oss framöver.

Nästa match för Mullsjö är mot Warberg borta den 14 februari.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.