Sandas innebandypojkar klara för final i Skol-SM

Sandas innebandypojkar är klara för final i Skol-SM för andra året i rad.

För andra året i rad är killarna i final och förra året blev det dessutom guld då man vann över Västerås Idrottsgymnasium som man även mötte nu. Sanda lyckades ta sig vidare från andra gruppspelet genom att först vinna mot Hulebäcksgymnasiet, Göteborg med 5-4 och sedan blev det även vinst mot Västerås Idrottsgymnasium med hela 10-2.
– Matchen mot Hulebäcksgymnasiet blev en tight historia där vi var i underläge med 1-3 efter första perioden. Killarna höjde sig rejält i andra perioden och vi kunde vända till 5-3 ledning innan Hulebäck kunde reducera till 5-4 på slutet, säger Johan Anderson, instruktör på Sanda.

-I den andra matchen var det inget snack. Vi trummade på och kunde vinna komfortabelt med 10-2 fortsätter Johan.

Nu är Sanda i final och där ställs man mot Hagströmskagymnasiet från Falun. Matchen kommer även att spelas i Falun.
– Det ska blir kul att få möta Hagströmska. Vi har aldrig mött dem tidigare i Skol-SM så det blir en rolig utmaning och sedan är skolan starkt förknippat med Faluns SSL-lag så det kommer bli en svår nöt att knäcka men vi går självklart för seger, avslutar Johan Anderson.

Målskyttar blev: Simon Hedin 4, Emil Nilsen 2, Filip Wiklund 2, Otto Weidman, Jacob Larsson, Oskar Malmgren, Noah Skogward, Lucas Bernhardsson, Simon Karlsson och Filip Åkerblom

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.