HV71 förlänger med Hult och Davidsson

Johan Hult och Johan Davidsson tillträdde i sina roller 2014 och det nya kontraktet innebär att de blir kvar i klubben minst ytterligare två år.

– Johan och Johan har påbörjat en resa med hur a-lagsverksamheten ska se ut i framtiden. Vi tror mycket på deras arbete, samtidigt som det är viktigt med kontinuitet på sportchefsposterna för att vara framgångsrika över tid, säger Peter Ekelund, General Manager i HV71.

– Vi är mycket nöjda med det arbetet som Johan och Johan gör, säger General Manager Peter Ekelund. och är övertygade om att de kommer fortsätta den sportsliga utvecklingen i HV71, säger Ekelund.

Sportchefen Johan Hult om sitt fortsatta arbete med a-lagsverksamheten i HV71:

– Det känns naturligtvis roligt att HV71 fortsätter att satsa på mig och Johan. Vi vill fortsätta bygga på det som vi har startat och ser stor potential och utvecklingsmöjlighet i a-lagsverksamheten.

Klubbdirektören Agne Bengtsson är nöjd med förläningen av de två sportcheferna. 

– Johan Hult har tillsammans med Johan Davidsson en plan som skall ta HV71 tillbaka till den position i svensk hockey där vi hör hemma. Samarbetet inom hela den sportsliga verksamheten har utvecklats mycket det senaste året och vi är glada att vi kan fortsätta med det arbete som är påbörjat i och med att vi lyckats förlänga dessa avtal, säger Bengtsson.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.