Örkelljunga väntar för Habo Wolley

Efter tre raka matcher mot de tre topplagen för Habo Wolley väntar nu Örkelljunga som återfinns på fjärde plats i tabellen. Senaste mötet slutade med en 3-2-seger på hemmaplan för Habo men nu är det Örkelljunga som har hemmaplansfördel i sin svårspelade hall.

Örkelljunga är lördagens motståndare för Habo Wolley och efter en seger senast lagen möttes är Habos tränare Martin Andersson förväntansfull inför helgens möte.
– Vi gjorde en bra match senast mot dem och vann, dock hade vi inte Joren Zeeman med i laget då och jag anser att vi är ett mycket bättre lag nu. Dock ska man vara medveten om att Örkelljunga är ett topplag som dessutom är väldigt hemmastarka, så vi kommer att behöva göra en riktigt bra insats för att komma hem med poäng, säger Martin Andersson.

Bra serve och tålamod blir viktigt
För Habos del gäller det att sätta press på Örkelljungas mottagning så att de inte kan spela runt på alla anfallare, dessutom påpekar Martin Andersson vikten av tålamod när man spelar borta mot Örkelljunga.
– De har seriens minsta hall med lågt i tak och under en match förlorar man alltid ett gäng bollar där trots att man gör bra handlingar. Det måste vi klara av att släppa utan att bli frustrerade samtidigt som vi måste serva bra då de har fem bra anfallsspelare och är jobbiga att möta om de kan spela runt på alla hela tiden, säger han.

Stefan Stolic tillbaka i Habo
Habo kommer till spel med fullt lag när nu Stefan Stolic är tillgänglig igen efter att ha missat de två senaste matcherna.
– Stefan är nu frisk från sin magsjuka men har ännu inte hunnit träna. Han får ett träningspass i kroppen ikväll så får vi se vilken form han är i imorgon, om han startar eller inte, avslutar Habo Wolleys tränare Martin Andersson.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.