J-Södra har delat ut pris till årets 17-åring och 14-åring

J-Södra har delat ut pris till årets 17-åring och 14-åring för säsongen 2015 i samarbete med BA Trafikskola skriver J-Södra på sin hemsida.

Priset till årets 17-åring går till Daniel Koutcho med följande motivering:
”Daniel har under säsongen varit en tongivande spelare i U19. Han är med sin spelförståelse och sin teknik en viktig del i anfallsspelet och ligger bakom många mål för laget. Han har även utvecklat sitt försvarsspel och då framför allt den direkta återerövringen. Han är ett bra föredöme då han alltid har ett positivt sätt, både på och utanför plan.”

Priset till årets 14-åring går till Max Johansson med följande motivering:
”Max har genom sitt sätt att vara både på och bredvid plan bidragit till en positiv laganda. Han ställer alltid upp för laget och tar jobbet och är noga med att alla hjälps åt. Max har även utvecklat sin spelförståelse under säsongen och ger alltid sitt yttersta på både match och träning.”
– Välförtjänt för båda spelarna och vi önskar dem lycka till under säsongen som ligger framför. Ett stort tack också till vår samarbetspartner BA som ger oss möjlighet att dela ut de här priserna, säger Gustaf Söderström, akademichef J-Södra.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.