Viktig hemmamatch för Habo Wolley

På söndag tar Habo Wolley emot Södertelge i vad som kan bli en helt avgörande match för vilket av lagen som tar sig till slutspel. Vid vinst är Habo klara för slutspel, vid förlust krävs det minst en seger i de två återstående bortamatcherna mot Hylte/Halmstad och Sollentuna.

Habo Wolleys motståndare på söndag, Södertelge, har haft en brokig säsong där de inte har lyckats få de resultat de själva och många andra förväntade sig inför säsongen. Nu är det vinna eller försvinna för dem vilket kommer innebära ett svårslaget och taggat lag tror Habo Wolleys tränare Martin Andersson.
– De måste slå oss för att kunna ta sig till slutspel, jag förväntar mig därför ett lag som kommer att kriga för varje boll och det kommer bli en utmaning för oss att matcha det, säger han.

Vill ta chansen
För Habos del finns det ytterligare chanser att bli klara för slutspel vid en eventuell förlust, men Martin Andersson vill helst undvika det scenariot.
– Vi har två svåra bortamatcher efter denna, så jag ser gärna att vi avgöra detta nu när vi har möjligheten på hemmaplan. Jag anser att vi är ett bättre lag än vad de är om vi kommer upp i vår normala nivå, så det gäller att vi spelar lugnt och metodiskt hela vägen. I så fall ser jag mycket positivt på våra chanser på söndag, fortsätter han.

Ser fram emot matchen
Habo Wolley kommer till spel med full trupp och laddade spelare som ser fram emot matchen.
– Vi har haft lite sjukdom och småproblem i laget under veckan, men jag räknar med att alla är redo för spel på söndag. Detta är de roligaste matcherna som går att spela, när det gäller mycket, så vi ser alla fram emot en härlig match på söndag, avslutar tränaren Martin Andersson.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.