Pontus Mattlin förlänger sitt kontrakt i FHIB

– Att Pontus nu skrivet på för oss i Fagerhult Habo IB känns väldigt bra. Pontus är en spelare som passar in bra i vårt lagbygge, det är viktigt att kunna hålla en kontinuitet på spelarna för att allt ska fungera.

Pontus är en spelare som varit FHIB trogen sen barnsben.
Som säsongen sett ut i år så har han tagit ett jättekliv och gått in i en första femma och visat att han tagit ett mycket större ansvar. Han har förbättrat offensiven, och det är där vi tror att han kan ta ytterligare ett kliv kommande säsonger.
Pontus gör sin 99:e seriematch i FHIB herrlag för säsongen nu på söndag. Med det klivet han har tagit i år på planen så vill vi absolut att det ska bli många år och matcher till i FHIB.

Pontus om förlängningen:
-Jag har känt nu i slutet att vi har något riktigt bra på gång med laget och det är här i FHIB som jag vill fortsätta på denna resa. Och det är här som jag har varit hela min karriär.
-Sen så för min egen del så har jag tagit ett bra kliv denna säsong, och känner att jag har mer att ge framförallt i offensiven.
Jag trivs otroligt bra med laget och föreningen och alla människor runt omkring.
Det känns spännande inför kommande säsong och se vad vi kommer kunna prestera. Jag tycker vi har gjort en helt ok säsong om man tittat på de tapp vi hade inför säsongen och även under.
De nya killarna som kom in har gjort det riktigt bra, och de har kommit in i laget på ett mycket bra sätt.
Jag känner att vi kan bättre än vi visat även om det vart okej ,med detta i min tanke så är detta en stor orsak till att jag nu väljer att förlänga med FHIB.

– Som tränare för detta grymma gäng så betyder det väldigt mycket att en sådan viktig kugge som Mattlin vill förlänga sitt kontrakt ! Han är viktig för oss i framför allt det offensiva spelet från sin backposition men har denna säsong förbättrat även det defensiva spelet och har tillhört första formationen i stort sett hela säsongen. Mattlin vill verkligen utvecklas och jag är övertygad om att han kommer ta ytterligare kliv till nästa säsong!, säger Huvudtränare Conny.

Leif Blåberg
Fagerhult Habo IB

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.