Tränaren Mikael Hill slutar

En era har tagit slut. Efter 20 år i innebandyeliten och fyra år som tränare för Mullsjö AIS tackar nu Mikael Hill för sig. Trots att Mullsjö nått årets slutspel ser han slutet.

Mikael blev utsedd till årets tränare i Superligan år 2014 och det är inte första gången han tar Mullsjö till kvartsfinal.
– Jag känner att det är dags att lämna över nu. Laget kan få en ny energiboost om jag går, säger Mikael enligt Expressen.
Han menar att laget har för avsikt att bli topp två i tabellen, men att det i nuläget inte lär hända med honom vid rodret.

Det finns ingen anledning att tappa hoppet för Mullsjös klubbledning, som vill ha Mikael kvar som tränare. Ändå tittar Mullsjö nu efter alternativ som kan ersätta Mikael i klubben trots att förhandlingar pågår för att behålla honom.
– Inga dörrar är stängda. Snacket fortsätter, även om vi ligger lite lågt under slutspel för att det inte ska få en negativ påverkan på något sätt, säger han.
Under sin långa karriär som tränare har Mikael Hill hunnit med att träna såväl herrlaget i Vimmerby, Jönköping, Östra och Fagerhult samt damlaget i Lockerud. En minst sagt erfaren coach som nu hoppas på andra uppdrag.
– Om jag inte jobbar kvar inom Mullsjö vet jag inte var jag hamnar. Att jag fortsätter som tränare är däremot inte så troligt, säger han.

Den första kvartsfinalen i slutspelsserien spelas på torsdag klockan 19.30 i Falun.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.