Svår bortamatch för Habo Wolley

Imorgon onsdag beger sig Habo Wolley till Hylte för grundseriens näst sista match då man möter Hylte/Halmstad. Laget ligger för närvarande på andra plats i tabellen och jagar seriesegern så det kommer att bli en tuff uppgift för Habo.

Efter att så sent som i söndags ha säkrat slutspelssplatsen är det nu återigen dags för match för Habo Wolley. Denna gång är det Hylte/Halmstad som står för motståndet, senast lagen möttes blev det en lång match över fem set och Habo hoppas återigen kunna utmana tabelltvåan.
– Det kommer att bli en svår match imorgon. Hylte/Halmstad är ett lag med mycket kvalitet och de jagar seriesegern, så deras motivation är på topp. Senast vi möttes lyckades vi störa dem och ta matchen till fem set och jag hoppas att vi återigen ska kunna visa upp ett bra spel, i så fall ska de få slita ordentligt för att ta hem en seger, säger Habo Wolleys tränare Martin Andersson.

Viktig match inför slutspelet
Även om resultatet inte spelar någon roll för Habos tabellplacering anser Martin Andersson att det är en viktig match för att utveckla spelet mot bra motstånd.
– Vi kommer att få möta ett av topplagen i kvartsfinalen, möjligtvis Hylte/Halmstad, så detta är en utmärkt möjlighet för oss att få bra matchning mot ett bra lag där vi ändå kan spela utan press, förklarar han.

Oklar uppställning för Habo
Habo dras med lite skador och sjukdomar och det är inte helt klart vilken uppställning laget kommer att starta med.
– Vi har lite småskador samt Chris Kalfic, som missade matchen i söndags, fortfarande sjuk, så vi får se vilka vi kommer till spel med. Jag vill spela med bästa laget för att få en bra skjuts in i slutspelet, men samtidigt finns det ingen anledning till att ta risker i denna match, avslutar Habo Wolleys tränare Martin Andersson.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.