JIK värvar allsvensk stjärnback

Robin Raske som under de senaste säsongerna spelat för Östra där han med sin pondus och sitt offensiva hot varit en av allsvenskans klart starkast lysande stjärnor. Robin stod den gångna säsongen för inte mindre än 31 poäng på 22 spelade matcher och hamnade i toppen av backarnas poängliga. Han belönades även med titeln som hela ligans bästa back när tränarna fick rösta.

Alexander Tavs från sportgruppen är naturligtvis väldigt nöjd med värvningen.
– Vi är väldigt glada över att Robin valt att spela för JIK. Vi har haft ögonen på honom under en längre tid och det har väl inte undgått någon i innebandysverige att han har haft en fantastisk säsong. Att redan vid den unga åldern utses till hela allsvenskans bästa back visar vilken otrolig potential det finns i honom och vi ser verkligen fram emot att se Robin fortsätta utvecklas i JIK. Vi är övertygade om att Robin både som spelare och med hans personlighet kommer passa perfekt in i gruppen. Robin själv ser fram emot utmaningen som ligger framför honom och laget.

– Det ska bli grymt kul, jag har en riktigt bra känsla. JIK är en anrik förening med en fin historia och med många säsonger i den högsta serien, så det känns extremt bra att få bli en del av den. Det känns som detta är en bra miljö för mig att fortsätta utvecklas i då man har en kravbild och en ambitionsnivå som matchar min egna väldigt bra. Så när JIK visade intresse fanns det ingenting att tveka på, säger Robin Raske i en kommentar.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.