Vinna eller försvinna för Habo Wolley

På skärtorsdagen spelas den fjärde kvartsfinalen mellan Habo Wolley och Falkenberg. Efter seger senast har hallänningarna skaffat sig matchboll med ledning 2-1 i matcher, men Habo har fördel av hemmaplan och kommer att sälja sig dyrt.

Efter Falkenbergsseger på tisdagen är Habo Wolley i underläge i matchserien och matchen på skärtorsdagen innebär vinna eller försvinna. Laget har dock fördel av hemmaplan och ser fram emot matchen.
– Nu kommer vi tillbaka hem efter två raka bortamatcher och det ska bli kul att spela inför vår publik igen. Vi måste vinna imorgon för att hålla liv i säsongen och det är en härlig utmaning, säger Habo Wolleys tränare Martin Andersson.

Tro på sig själva
I tisdagens match rann siffrorna iväg efter ett jämnt första set, men det behöver inte vara en indikator på hur matchen imorgon slutar, enligt Martin Andersson.
– Vi var med bra i första set, sedan fick de luft under vingarna och vi fick inte riktigt till vårt spel, då kan det rinna iväg. Men vi har visat att vi kan störa dem och vet vad vi behöver förbättra till imorgon för att göra det. Falkenberg är givetvis favoriter även imorgon, men vi har en stor tro på vad vi kan åstadkomma, säger han.

Hoppas på stor publik
För första gången på flera år spelas en andra slutspelsmatch på hemmaplan för Habo Wolley och lagets tränare hoppas på stort stöd och utlovar ett lag som kommer göra allt de kan för att ordna fram en femte och avgörande match.
– Jag hoppas på att vi får ett stort stöd under matchen. Det är slutspel, vinna eller försvinna och riktigt bra motstånd, det är då det är som roligast med idrott. Vi i laget är taggade till tusen och ska Falkenberg avgöra på vår hemmaplan så ska de få prestera riktigt bra volleyboll, avslutar Habos tränare Martin Andersson.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.