J-Södra-expertens gliring till Rydström

Inför den allsvenska premiären skickade Kalmar FF:s assisterande tränare Henrik Rydström ett mail till Jönköpings Södra.

I meddelandet skrev den tidigare mittfältsmotorn:

‘‘Hej alla spelare i Jönköpings Södra! Henrik Rydström från Kalmar FF här. Är det lite pirrigt inför premiärmatchen i Allsvenskan? Ingen fara. Hela Jönköping lär vara på plats för att se er första allsvenska premiär sedan månlandningen.’’

Men efter J-Södras 0–1-seger får nu Rydström äta upp sina ord.

Den tidigare J-Södra-spelaren och Jminis expert Mikael Axelsson var efter matchen inte sen att svara Kalmar-profilen.

I Jminis nya TV-satsning Södramåndag visade Axelsson upp sitt svar.

”Hej alla spelare i Kalmar FF! Och speciellt till dig Henrik Rydström. Var det lite ”pirrigt” i hemmapremiären i lördags? Ingen fara. Är det något ni undrar över så är det bara att höra av er! Till exempel om hur man gör mål, eller hur ens supportrar ska skapa en härlig stämning på ens arena. Med Vänlig Hälsning Mikael Axelsson”

– Jag älskar sarkasm och att man försöker hetsa varandra med glimten i ögat. Men jag vet inte om jag själv skulle använda det som tränare. Sådant brukar slå mer än det nyttjar, säger Axelsson.

– Man ska nog vara ganska försiktig med sådant där. Det tänder nog det andra laget mer än vad det hjälper det egna laget.

Du kan se hela det första avsnittet av Södramåndag i spelaren här under.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.