Martin Källberg förlänger med JIK

– Jag är otroligt glad att Martin valt att fortsätta sin karriär i JIK, han är otroligt viktig både på och utanför planen! Martin har varit med i SSL och vet vad som kommer att krävas från honom som spelare och av oss som lag. Under säsongen har han omskolats till back och gjort det väldigt bra. Martin är en kraftfull spelare med ett väldigt bra skott som han fått mer utrymme för från backplatsen!, säger JIKs tränare Niklas Pålsson i ett pressmeddelande.

Martin Källberg kommenterar det nya kontraktet – ”Jag har valt att förlänga med JIK för att jag känner att de verkligen satsar på framtiden och vill satsa på mig. Jag är otroligt motiverad för en ny försäsong och en förhoppningsvis lyckad säsong. Truppen för nästa säsong ser otroligt intressant ut och det ska bli jättekul att få vara en del av den. Jag trivs jättebra i gruppen och det är också en anledning till att jag vill förlänga med JIK.”

Vad tänker du om framtiden i Jönköpings IK?

– Framtiden för JIK ser väldigt ljus och spännande ut. Klubben är stabil på alla plan och är redo för att ta alla steg som behövs för att tillhöra de bästa i landet. Jag är glad och stolt över att få tillhöra JIK i minst två år till, säger Martin Källberg.

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.