JIK:s juniorhjältar firades av på VY

Läsarnyhet. Vi var närmare 70 st som samlats på Restaurang VY för Guldmiddag, vi bjöds på örtrostad potatis & ört marinerad kyckling filé samt en utmärkt dragon sås. Till efterrätt överraskade Resturang VY med SM-Guld tårta vilket var väldigt uppskattat.

Styrelsen riktade ett stort tack till ledarna Francisco Haraldsson, Johan Ivarsson, Anton Pihlqvist & Rasmus Simmerborn för deras engagemang och ledarskap som banade vägen till titeln Svenska Mästare. 

Juniorerna tackade av Francisco som går vidare i karriären med en stor bukett samt ett inrammat fotocollage som uppskattades mycket av honom. Francisco har som Junior ansvarig 1 st SM-silver & 2 SM-Guld, för P16 har han 1 st Brons & 1 st Guld, inte många som har det på sin meritlista. Även Mats Roman uppskattades av spelarna för det ”tysta” jobbet som är nog så viktigt, en häftig lagbild med en skimrande guldpokal togs med glädje emot från lagkaptenen. Noterbart är att endast Örebro tidigare lyckats försvara sin titel Svenska Mästare & nu också Jönköpings IK Junior.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.