Gabriel Ulvenhag ny tränare för Black Wings HC

Black Wings HC presentera idag ledarstaben inför säsongen 2016/2017. Black Wings HC kommer att säsongen 2016/2017 ledas av Gabriel Ulvenhag som huvudtränare, han kommer att assisteras av Jörgen Bolmstad och Uno Johansson.

Gabriel Ulvenhag kommer till oss efter ett års uppehåll som tränare, innan det har han jobbat inom Hv71’s ungdomsorganisation. Gabriel är precis vad vi sökt som ny huvudtränare, bra hockeykunnande, seriös och väldigt intresserad av att utvecklas som tränare. Gabriel är helt rätt person att leda Black Wings HC in i nästa steg.

Jörgen Bolmstad kommer precis som Gabriel ifrån Hv71’s ungdomsorganisation, att vi som förening lyckas locka till oss ledare som tror att de kan fortsätta sin ledarutveckling hos oss betyder otroligt mycket för oss.

Uno Johansson var ju med under förra året och personen Uno Johansson tillför vår grupp så otroligt mycket energi och glädje, att han också har en otrolig hockeykunskap gör ju bara saken bättre. Att Uno väljer att fortsätta ett år till är vi väldigt glada över.

Black Wings HCs General Manager Marcus Lyck säger följande om värvningen:

”Att vi nu är helt klara med tränare för säsongen 2016/2017 betyder att vi lagt en stor sten i vårt bygge av föreningen. Och efter månader av arbete kunde jag inte önska mig en bättre ledartrio, jag är helt övertygad om att Gabriel, Jörgen och Uno kommer att funka perfekt ihop. Extra kul för oss som förening är att vi lyckas attrahera ledare som ser oss som ett steg på deras utveckling i deras ledarbana. ”

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.