Tjernström ny ordförande i Östra SK

Östra SK har en ny ordförande. Kjell Tjernström valdes igår under föreningens 32:a årsmöte till ny ordförande i klubben.
 Jag har varit invald i styrelsen under året och när Åsa Petersén valde att kliva tillbaka tackade jag ja när valberedningen hörde av sig säger Kjell i ett pressmeddelande.

Åsa Petersén som klev in som ordförande vid årsmötet 2014 väljer att kliva av sin ordförandepost men blir kvar i föreningen ändå.
 Det känns som en spännande tid i Östra Sportklubben just nu med ett damlag med ny tränare och många nya spelare  samt ett revanschsuget herrlag som vill upp i allsvenskan igen dessutom  ny klubblokal i höst, säger Kjell Tjernström

– På ungdomssidan fyller vi på med ytterligare några lag och ungdomssektionen har gjort ett riktigt bra arbete under året och där ligger man väl framme med planeringen av nästa säsong fortsätter Kjell.

Både herr och damlaget spelar till hösten i division 1och båda lagen kör för tillfället försäsongsträning .

Det ska även bli spännande att följa det arbete som pågår i marknadsgruppen med Peder Nyander vid rodret avslutar Kjell.

Även på ekonomisidan blir det nyval då Elisabeth Christiansson – Iluk kliver in i styrelsearbetet.

– Elisabeth har sedan våren 2015 arbetat med bokföringen tillsammans med vårt kansli och att få in Elisabeth i styrelsen känns väldigt bra säger Kjell Tjernström.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.