Förlänger med JIK: ”Ser ruggigt tränad ut”

Andreas Nordh stannar i JIK. Det nya kontraktet sträcker sig över två år.
– Känns mycket bra att en JIK:are som Andreas väljer att fortsätta sin satsning mot toppen tillsammans med oss, säger sportgruppens representant Adam Brobakken.

I helgen stod det klart att Hannes Blomkvist förlänger sitt kontrakt med JIK i ytterligare två år.

Nu kan klubben presentera att även Andreas Nordh stannar i klubben.

– Känns mycket bra att en JIK:are som Andreas väljer att fortsätta sin satsning mot toppen tillsammans med oss. Han är en kulturbärare med högt innebandy-IQ som jag tror kommer göra sin överlägset bästa säsong i den röda tröjan. Han har verktygen för att ta nästa steg och det är även något vi förväntar oss av honom. Han har länge varit en del av vårt A-lag och med sin vilja och rutin kommer han sprida nyttigt lärande för nästa generationer, säger Adam Brobakken som sitter i sportgruppen i JIK.

Andreas Nordh:

– De ska bli oerhört spännande att göra ännu säsong i denna unga lovande trupp. Många i laget har varit med sedan uttåget ur SSL och för varje säsong som har gått har laget vuxit så de ska bli otroligt spännande att vara med och se vad vi kan åstadkomma denna säsong. Personligen så är de en stor revanschlusta som infinner sig då jag inte kunde leverera på samma nivå förra säsongen som säsongen tidigare. Förhoppningsvis blir de en intakt säsong där jag kan ha stort fokus på innebandyn samt vara med och bidra i högsta grad i alla matcher.

Det nya avtalet gäller över två år.

– Andreas har varit med i många år och kommer att få ta ett större ansvar i laget än tidigare. Han är en spelare som varje år gör mycket poäng och bidrar både offensivt och defensivt. Han har startat försäsongen spännande och ser ruggigt tränad ut, säger tränaren Niklas Pålsson.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.