Motståndarna om J-Södra

GIF Sundsvall kommer till Vallen för att möta J-Södra på lördag. ”Giffarnas” mittfältare berättar inför matchen.

På lördag spelar Jönköpings Södra sin sista match innan EM-uppehållet träder i kraft. Gästande GIF Sundsvall gästar Stadsparksvallen.

Ett Sundsvall som har överraskat i allsvenskan under hela våren. Tre oavgjorda, tre förluster och fem segrar placerar ”Giffarna” på en femte plats i tabellen.

Överraskande.

Över förväntat
Mittfältaren Lars Krogh Gerson är en spelare som har varit med på resan.
– Det är över förväntat kan man väl säga, samtidigt är det välförtjänt att vi ligger där uppe i toppen för att vi har gjort många bra matcher, säger Krogh Gerson till Jmini.

J-Södra hade en bra inledning på säsongen. Men nu verkar det som att det modiga och offensiva spelet har tappat. Fem oavgjorda med facit i hand.
– De (J-Södra) vill spela fotboll som jag har förstått det och de har några duktiga spelare. Det kommer bli en bra match mellan två lag som vill styra och kontrollera matchen.

Taktiken mot Cibicki
Pawel Cibicki har varit en nyckelspelare för de gröna. Sex mål har det blivit så här långt, ett hot för Sundsvall på lördag.
– Vi behöver skydda ytan bakom backlinjen och spela tufft mot honom, förklarar Krogh Gerson taktiken för att stoppa anfallaren.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.