Daniel ”Dalle” Pettersson som förlänger sitt kontrakt

Daniel ”Dalle” Pettersson förlänger sitt kontrakt med Fagerhult Habo IB. ”Dalle” missade som de flesta vet i stort sett hela förra säsongen på grund av skada som han fick tidigt på våren säsongen innan och förföljde honom. Både Dalle själv och vi trodde det skulle gå att rehab-träna bort efter säsongen, men det var värre än vi trodde.

En operation i höften var tvungen att göras. Operationen gjordes tidigt i våras och rehaben går bra och om allt går som det ska så är han helt återställd i augusti.
Att nu få Dalle att signa blir att ses som ett nyförvärv till laget. I och med denna förlängning så stärker vi upp backbesättningen ytterligare då tillskottet Samuel Olsson sedan tidigare är klar för spel hos FHIB. Dalle är en spelare som varit i föreningen under ett antal säsonger och blivit något av en publikfavorit i Habo sporthall då han kan göra det mest oväntade på planen. Vi är otroligt glada att det nu är klart med en förlängning i FHIB för ”Dalles” del kommenterar Leif Blåberg från sportgruppen i ett pressmeddelande.

”Dalle” själv kommenterar sin förlängning:
– Det känns riktigt bra, hoppas på en hel säsong utan skador och att nu komma tillbaka riktigt starkt.
Kul att vara med i en spännande ung trupp som vi är.
Det jag kommer bidraga med är mitt lugn på planen och mycket rutin och en hel del poäng hoppas jag. 
Tror det blir tufft i år då det är många som satsar, men från mitten och övre halvan tror jag absolut är rimligt för vår del.

Huvudtränare Conny Steenberg:
– Dalle känns som ett nyförvärv då han i princip missade hela förra säsongen! Vad han betyder för vårt lag bevisade han året innan då han dominerade från sin vänsterbacksposition! Dalle besitter med sitt spel ett lugn som vi saknat .En ledare är tillbaka!

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.