Massavhopp i J-Södras styrelse – Sune Lantz lämnar

Det kommer ske flera förändringar i Jönköpings Södras styrelse under den kommande tiden. Niclas Ekblad väljer att omgående lämna sitt uppdrag samtidigt som bland annat ordföranden Sune Lantz meddelar att han inte ställer upp för omval, skriver J-Södra i ett pressmeddelande

Jönköpings Södras styrelse kommer under de kommande månaderna genomgå flera förändringar.

På torsdagen meddelade klubben i ett pressmeddelande att Niclas Ekblad, ansvarig för försäljning till företagsmarknaden, lämnar sitt uppdrag med omedelbar verkan.

Anledningen är att han vill fokusera på nya utmaningar.

– Jag har suttit i J-Södras styrelse i sju år och det har varit en fantastiskt spännande resa som förening gjort under denna tid. I och med avancemanget till Allsvenskan har vi uppnått det mål som sattes upp 2009 och det känns som en bra tidpunkt för förändring, säger Ekblad i ett pressmeddelande.

Mats Tidstrand kommer överta Ekblads arbetsuppgifter.

I samma pressmeddelande står det också klart att två ytterligare styrelseledamöter väljer att lämna sina uppdrag efter säsongen. Dessa är ordförande Sune Lantz och kassören Joakim Breidmer.

‘‘Då föreningen gör sin första säsong i Allsvenskan under modern tid har valberedning och styrelsen kommit fram till att det bästa för föreningen i denna situation är att successivt (sic) justera i styrelsen då kandidater finns framme. Detta för att säkerställa kontinuitet i såväl strategiska som operativa frågor, och att inte dessa förändringar sker vid ett och samma tillfälle’’, skriver J-Södra i sitt pressmeddelande.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.