LISTA: Hon kan ta över J-Södra

Frida Boklund – regionchef Företagarna Jönköping

Frida Boklund är en handlingskraftig person med skinn på näsan. Hon har bevisat sig handlingskraftig och är väl förankrad i det lokala näringslivet. Inte rädd för att genomföra förändringar.

Sten Norinder – vd för Jönköping Airport

Sten Norinder är en person med ett starkt CV, vilket omfattar flera vd-jobb. Har visat sig vara en bra förhandlare. Tackade tidigare nej till att ta över vd-posten på Elmia och kan därför ha utrymme för ett styrelseuppdrag i J-Södra.

Mats Tidstrand – vd Hallpressen

Mats Tidstrand sitter redan i styrelsen för J-Södra – även om det bara varit en kort tid sedan han valdes in. En person som står pall när det blåser. Det visade sig inte minst under våren när han valdes in i klubbens styrelse.

Pernilla Ljungbergh – vd NY

Pernilla Ljungbergh sitter även hon redan i J-Södras styrelse. En person som visat sig ha väldigt goda fotbollskunskaper. Dessutom är hon vd för ett etablerat lokalt företag med goda kontakter inom näringslivet.

Peter Hellgren – vd Consid

Peter Hellgren är en energifylld person och en duktig visionär. Jobbar i dag med affärsutveckling i ett företag som ständigt bryter ny mark.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.