Bankeryds Sportklubb har fått en huvudsponsor

Bankeryds Sportklubb bedriver fotbollsveksamhet och är idag den 3:e största ungdomsverksamheten i Småland med mer än 600 ungdomar i sin verksamhet. Fördelningen mellan pojkar och flickor är i procent ca 56/44.

Det innebär bl.a att BSK har flick- och pojklag i alla åldersgrupper och ett representationslag (A-lag) både på herr och damsidan.

Bankeryds Sportklubb äger och driver sin anläggning Furuvik på arrenderad mark med tre fullstora 11-mannaplaner, varav en är en nyanlagd konstgräsplan som invigdes förra hösten.

Sedan finns ytterligare tre planer för 7-och 5 mannaspel.

– För BSK är det värdefullt att ha med sig näringslivet i Bankeryd, att ett lokalt företag som Jonsons Byggnads AB nu går in som huvudsponsor är oerhört glädjande för föreningen säger Sune Gustafsson, styrelseledamot och en av dem som varit med och förhandlat fram avtalet. Det är föreningens största sponsoravtal någonsin.

Jonsons Byggnads AB är ett genuint Bankeryds företag som verkat och byggt fastigheter under 50 år i Vätterbygden. Företaget omsätter ca 40 miljoner kronor med drygt 20 anställda. Jonsons Byggnads AB samarbetar och anlitar underentreprenörer som anlitas för att bredda företagets bas.

– Fadi Babil är idag ägare av företaget sedan 2007 och för honom är det viktigt att som företagare i Bankeryd värna om ungdomarnas sysselsättning. Jag är särskilt intresserad av fotboll, är själv med som ledare i ett ungdomslag och ser vilka behov som finns. Föreningen jobbar på ett proffsigt sätt och deras värdegrund är något som vi i Jonsons gärna vill stödja. Att de själva driver och underhåller idrottsplatsen Furuvik är krävande och där kan vi också vara en tillgång med vår samlade kompetens. För oss är det ett självklart val att vara en viktig samarbetspartner med BSK avslutar Fadi Babil.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.