JIK värvar – åttonde nyförvärvet klart

JIK:s damlag har gjort klart med ännu ett nyförvärv inför kommande säsong. Forwarden Lina Örkner är klar för klubben, skriver JIK i ett pressmeddelande.

De flesta trodde nog JIK:s damlag värvat klart inför den kommande säsongen. Men på fredagen presterades ännu ett nyförvärv.

Den 26-årige forwarden Lina Örkner är klar för klubben och blir JIK:s åttonde nyförvärv.

Örkner kommer närmast från spel i Bele Barkaryd innebandyklubb. Forwarden har även representerat Täby i SSL under flera år.

– En mycket rutinerad spelare som vi kommer ha mycket nytta av. Lina är en slitvarg som ofta syns i poängprotokollet. Truppen är nu satt och vi har en riktigt bra blandning av många spelar med erfarenhet från SSL och ett gäng av kommande storspelare, säger sportgruppens Jan Persson i ett pressmeddelande.

– Vi fick i stort sett behålla truppen intakt från förra året och har kryddat denna med riktigt spännande spelare. Vi har valt att hålla årets truppen relativt stor för att konkurrensen skall vara ordentlig och inte bli för känsliga för skador. Förra året var vi 16 utespelare och två målvakter, i år är det 22 utespelare och två målvakter.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.