Habo förlänger med nyckelspelare

Det står nu klart att Arvid Haag tecknar ett nytt kontrakt med Habo Wolley som sträcker sig över kommande säsong. 
   – Ännu en viktig pusselbit är på plats och det känns väldigt bra, säger sportchefen Andreas Hult.

Efter gårdagens värvning av Linus Ekstrand knyter nu Habo Wolley upp nästa viktiga spelare, passaren Arvid Haag.

– Ännu en viktig pusselbit är på plats och det känns väldigt bra. Arvid är en ung, träningsvillig spelare som dessutom är en egen produkt, precis den typen av spelare vi vill ha, säger sportchefen Andreas Hult.

Vid sidan av sin spelarkarriär arbetar Arvid Haag för Habo Wolley, han säger i en kommentar att det därför aldrig var aktuellt med något annat än att fortsätta i laget.

– Det föll sig naturligt att fortsätta i laget. Dessutom gör några spännande tillskott samt vår nya tränare att det känns väldigt intressant inför kommande säsongen. Vi började en spännande resa förra året och det ska bli kul att fortsätta den, säger Arvid Haag.

Vad som är målet inför den kommande säsongen är självklart enligt Arvid Haag.

– Vi ska etablera oss högre upp i Elitserien och utmana alla lag. Vi visade förra året att vi inte var så långt ifrån topplagen när spelet stämde, och jag tycker att det ser gynnsamt ut för en riktigt lyckad säsong för Habo Wolley, säger han.

Haag hoppas mycket på nya tränaren Alessandro Lodi, såväl för sin egen utveckling på träning som för coachandet på match.

– Jag hoppas han ser mina styrkor och gör att jag kan få ut mesta möjliga av mitt spelsätt, vilket också innebär att jag förbättrar mina svagheter. Sen hoppas jag naturligtvis att Lodi är lika passionerade i sitt coachande som han landsman Antonio Conte i det italienska fotbollslandslaget, säger han.

Habo Wolleys sportchef Andreas Hult ser Arvid Haag som en nyckelspelare och är nöjd med att kunna räkna in ännu en spelare.

– Passaren styr hela det egna spelet och det är en väldigt viktig position. Det känns därför bra att vi nu är i hamn med Arvid och det innebär också att vi har fem spelare under kontrakt. Givetvis ska fler in men vi är långt i processen med flera spelare så jag ser med tillförsikt fram emot säsongen, säger Hult.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.