Cibicki hyllar Jimmy Thelin – ”Har aldrig haft en bättre tränare”

Efter 1-0 vinsten mot Djurgårdens IF säger J-Södras Pawel Cibicki till Aftonbladet att J-Södra måste skriva nytt kontrakt med Jimmy Thelin som sitter på ett utgående kontrakt.
– Gör de inte det så begår de ett stort misstag. Vad han än vill ha ska han få. Det finns ingen tränare som honom i allsvenskan. Han håller topp, toppklass! Det är svårt att beskriva hur bra han är.

Efter en stabil tiondeplats i den allsvenska tabellen hyllas J-Södras tränare av många olika fotbollstyckare runt om i landet. Nästa man att stämma in i hyllningskören är J-Södras anfallare Pawel Cibicki. Cibici menar att J-södra borde möta alla krav som Thelin eventuellt ställer på föreningen.

– Att de inte har förlängt med honom än… De bara fortsätter och ger inte honom vad han vill ha. Om han vill ha ett hus ska han få ett hus, så enkelt är det. Så bra är han.

Den tidigare Malmös FF-spelaren Pawel Cibicki förklarar också varför han tycker att han är så bra.

– Det är hur han tänker fotboll. Ingen annan tränare tänker som honom. Allt har en mening. Alla uppspel, alla träningar – allt. Det är inte bara en massa tvålagsspel. Jag säger det igen: jag har inte haft en tränare som honom. Det är jävligt mycket tack vare Jimmy att vi ligger där vi ligger: de måste förlänga med honom.

Om det blir någon kontraktsförlängning med Jimmy Thelin återstår nu att se.

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.