Sportchefen bekräftar J-Södras intresse för ytterbacken

Förra veckan skrev Sportexpressen om Jönköpings Södras intresse för vänsterback, Victor Wernersson. Nu bekräftar klubbens sportchef, Can Melkemichel, att J-Södra är ett av lagen som lagt bud på spelaren.
– Det stämmer att det är en av klubbarna som är intresserade, säger han till fotbolldirekt.se

Victor Wernersson lyckades in ta en plats i Malmö FF:s A-lag och valde då att skriva på för Syrianska i Superettan. Nu är han inne på sin andra säsong i superettan-klubben och har gjort det såpass bra att det nu finns intresse för honom från allsvenskan. En av klubbarna som ska vara intresserade av honom är Jönköpings Södra, det skrevSportexpressen om förra veckan. Något som Syrianskas sportchef, Can Melkemichel, nu bekräftar för fotbolldirekt.se.
– Det stämmer att det är en av klubbarna som är intresserade. Det finns flera allsvenska klubbar som visat intresse och det stämmer att det kommit in bud på honom, utan att jag kan kommentera från vilken klubb, säger han.

Syrianska har haft en tuff säsong och ligger i botten av superettan. Att släppa en av lagets bästa spelare skulle vara riskabelt för klubben.
– Det kanske kostar mer än det smakar att sälja honom. Nu kommer inte jag ta det beslutet, men i det läge vi är i… det är vår bästa spelare, en av superettans bästa backar. Vi får se om vi kan behålla honom året ut, säger Melkemichel.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.